Yüzyıllarca islam ın sancaktarlığını, ve hizmetkarlığını, yapmış olan, Türk milleti nin altı asra yakın dünya hakimiyeti, Adaletin, hakkın, ve hukukun, yaşandığı muhteşem bir dönem olmuştur. Asırlar boyu mazlum milletlerin hamisi olan, osmanlı imparatorluğunu yıkmak, diz çöktürmek, adına sayısız haçlı saldırıları düzenlenmiş, lakin savaşçı bir ruha sahip imanlı bir orduyu savaş meydanlarında yenemeyeceklerini bir çok denemenin ardından acı bir şekilde öğrenmişlerdi. Lakin asla pes etmediler. hain emellerine ulaşabilmek için her yolu deneyeceklerdi. osmanlıyı savaş meydanlarında yenemiyorlarsa, başka planlar içine girmeliydiler, bunun gerçekleşmesi için ellerinden ne geliyorsa yapacaklardı. 

Osmanlı, dalları dünya üzerine yayılan devasa ulu bir çınar gibiydi. O halde yapmaları gereken, ulu çınarın gövdesine kurt salmaktı öylede yaptılar. zamanla ulu çınarın yaprakları dökülmeye, dalları kurumaya başladı. kuruyan dallar, biraz kuvvetli esen rüzgarlara dayanamayacak hale gelmiş, bir bir kopup gövdeden ayrılıyordu. Artık ulu çınar yapayanlız kalmış, üstelik gövdesine saldıran kurtlarda, sürü haline gelmişti. ulu çınarın gövdesi, artık hasta ve takatsiz kalmıştı, üstelik bu kurtlar ulu çınarın gölgesi altında huzur, ve güven, içerisinde asırlarca, barış, ve kardeşlik, içerisinde yaşamışlardı. ve şimdi acımasızca gövdeyi kemiriyorlardı.

Ulu çınar amansızca esen fırtınalara, içerisindeki hainlerinde fırtınayla işbirliği neticesinde, büyük bir gürültüyle parçalanarak yıkıldı. evet şeytan aleyhi lanenin iş birlikçileri başarmışlardı; önlerinde artık engel kalmamıştı. derhal yer yüzünde, neredeyse bir asırdan beri süren soygun, talan, kaos, hırsızlık, planlarını devreye sokmuşlardı. aç kurtlar gibi saldırıyorlardı. toprakları zengin madenlerle dolu mazlum, güçsüz, milletlerin tüm zenginliklerini yağma ediyorlardı. Bu azmış topluluklar için, insan kanının, canının, hiç önemi yoktu. onlar bir damla petrolu, bir gram altını, bir karat mücehveri, insan hayatından çok daha önemli görüyorlardı.  Bu süre içerisinde, öldü sandıkları ulu çınar ne zaman ayağa kalkmaya çabalasa, hemen hain işbirlikçileri ile saldırıyor, ayağa kalkmasına müsaade etmiyorlardı. 

Lakin bilmedikleri bir şey vardı, ulu çınarın köklerinden yepyeni, canlı, kıpır kıpır, güçlü, bir nesil filizleniyordu.yapyeni ve güçlü bir gövde vucuda geliyordu. bu nesil farklıydı. bin yıl önceki ecdatları gibi düşünüyor, cengaver, cesur, ve kararlı idiler. geçmişte vucuda sokulan, hain işbirlikçi ihanet çetelerini biliyor, buna göre savunmasını yapıyorlardı. vucuda gelen bu yeni türkiyenin eskiden olduğu gibi ulu bir çınar olabilmesi için canları pahasına koruyacaklar ve asla diz çökmeyeceklerdi.

Bu konuda kararlı olduklarını, onbeş temmuzda alçakça yapılan darbe kalkışmasında namluları göğüslerine çevrilmiş ölüm makinelerinin üzerine, canları pahasına şehadete susamış bir şekilde, adeta uçarsına giderek, ispat etmişlerdir. Bizleri şehadeti düstur edinmiş bir milletin ahvadı olarak yaratan, bu duyguyu genlerimize kodlayan, yüce ALLAHcc a sonsuz kere şükürler, hamd u senalar olsun. 

Gelinen bu noktadan sonra anlaşılmıştır ki, sivrisineklerle uğraşmak boşa vakit kaybetmekten başka bir şey değildir. acilen sivrisinek üreten merkezler olan bataklıkların kurutulması gerekmektedir. Bunun için yapılacaklar bellidir. onbeş temmuz darbe kalkışmasının ana üssü incirlik olmuştur. bu kalkışmanın arkasında nato dahil tüm şer güçler abd ingiltere almanya fransa vs vardır C.İ.A  MI6 Mossat ajanları ve iç işbirlikçileri vardır. ülkemizde bulunan tüm üslerden bunlar acilen temizlenmeli, ülkemizde bulunan konsolosluklar, ateşeler, ülkemize gelen, yabancı diplomatlar, gazeteciler, akademistler, aktivistler, sıkı bir şekilde denetlenmeli, ülkemiz içerisinde ellerini kollarını sallayarak gezmeleri engellenmelidir. 

Buna paralel olarak, tüm yabancı, vakıf,, dernek,, organizasyon, faaliyetleri sonlandırılmalı. ülkemiz içerisindeki okulları, müfredatları, eğitim biçimler,i sıkı denetim ve gözetim altında tutulmalı; ülkemiz içerisinde, ajan yetiştirmelerine müsaade edilmemelidir. ülkemiz içerisinde faliyet gösteren,  basın, yayın, kuruluşlarının  Fitne, fesat, yalan haberlerle, toplumda infial oluşturucak, yayınlar yapmasına asla müsaade edilmemeli. ülkenin bekaası, birlik, beraberlik, kardeşlik, dokusunu zedeleyecek türde yayın yapan, tüm faaliyetler derhal durdulmalı basın özgürlüğü maskesi altında temellerimize dinamit koyanların hiç bir şekilde ve asla faliyet göstermelerine müsaade edilmemelidir.  bilhassa ülkemiz içerisinde faliyet içerisinde bulunan  rockfeller, ve rothschilds, aileleri ile irtibatlı, hiç bir müessesenin faliyetlerine müsade edilmemelidir. unutmayalım, ecdadımız domuz derisinden, post gavurdan dost, olmaz demiştir. bunu anlamamız için, daha ne kadar sayıda saldırıya maruz kamamız gerekiyor.

Ülkesine, devletine, milletine, bağlı evlatlarımızı yetiştirirken,  ilk öğretmemiz gereken, ülkemiz ve milletimizin düşmanlarının sayısı azımsanmayacak kadar çok; ve bize saldırmak için, her daim fırsat kollarlar. bir gavur hangi maskeyi takarsa taksın, şunu unutmayın, bu maskenin arkasında size düşman başka bir yüzü daha vardır. çocuklarımızı bu bilinçle yetiştirmeli, eğitim müfradatımızda bu örneklere yer vermeliyiz. unutmayalım. hak batıl savaşları kıyamete kadar sürecektir. evet bizler vicdanlı, duygusal, bir milletiz. lakin bu yanımız, bizim uyanık, ve hazırlıklı, olmamıza engel bir durum değildir. yeterki buna gafleti de dahil etmeyelim.  milletçe bize düşen devletimize sahip çıkmak, ve yanında olmaktır. lakin bunu sağlayacak olanda devlettir. bunun için bir an evvel, özümüze uygun Anayasa, ve suçluyu cezalandıracak, masum, ve mazlumu, güldürecek içerisinde idamında olduğu gerçek kanunlar acilen yapılmalı. bataklıklar bir daha oluşamayacak şekilde kurutulmalı her fert ve kurum üzerine düşen vazifeyi bir hakkın yerine getirmeli yeni tuzakların kurulmasına asla geçit verilmemeli. Şu anda tüm şer güçler, ve iş birlikçileri, milletimizin şehadete uçarcasına, korkusuzca, gitmelerinin şaşkınlığı içerisinde büyük bir şok yaşıyorlar. şoku atlatıkları andan itibaren, yeniden tuzaklar kurmaya devam edecekler. asla rehavete kapılmayalım. Güçlü, huzurlu, güvenli,  Yeniden büyük TÜRKİYE nin inşaası için el ele hep birlikte...