Gerze’de yaşayan Hamit Yavuz geçirdiği bir kaza sonucu felç kaldı. Yürüme engeli nedeniyle gündelik yaşamda büyük sıkıntılar yaşayan Hamit Yavuz belediyeden akülü sandalye isteğinde bulundu. Yavuz’un bu isteği belediye tarafından kısa sürede karşılandı ve temin edilen akülü sandalye Belediye Başkanı Cevat Şensoy tarafından Hamit Yavuz’a teslim edildi.

Evinde ziyaret ettiği Hamit Yavuz’la bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Cevat Şensoy, geçmiş olsun dileklerini ilettiği Yavuz’a akülü sandalyesini teslim ederek belediye olarak bundan sonra da her zaman yanında olduklarını ifade etti. 

Sosyal belediyeciliğin gereği olarak vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirten Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy,  yürüme engeli nedeniyle gündelik yaşamında büyük sıkıntılar yaşayan Hamit Yavuz’un hayatının kolaylaşmasına katkı sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Şensoy; “Hamit Yavuz ilçemizde ikamet eden ve geçirdiği kaza neticesinde yaşamı oldukça zorlaşmış olan bir büyüğümüz. Hamit amcamızın Belediyemize yapmış olduğu başvuruyu yerine getirerek kendisine akülü sandalye armağan ettik. En büyük hayalinin rahatlıkla Gerze’de gezinti olduğunu belirten Hamit amcamıza bir nebze olsun umut olabildiysek ne mutlu bize. Kendisine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Unutmayalım ki her birimiz engelli adayıyız. Elimizdeki imkanları bu doğrultuda değerlendirmeli ve hayata geçirmeliyiz” dedi.


 

Editör: Vitrin Haber