SİYASET

Başkan Şanoğlu belediyeye yüklendi


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Merkez İlçe Başkanı Faruk Şanoğlu, önceki gün Sinop Belediyesine alınan yeni araçlar için yapılan tören ardından açıklama yaptı.

Yapılan tören üzerinden Belediyeyi eleştiren Şanoğlu, "Orman Bölge Müdürlüğünün kurulmasını 'Sinop’ta zaten geçmişte vardı' diye eleştirenleri, Sinop’ta eskiden çok daha fazla sayıda belediye otobüsü vardı diye eleştirmeyeceğiz elbette. Sinop Belediyesinden personel maaşı ödemek ve çöp toplamak dışında bir icraat görmek gerçekten etkileyici. Belediyenin hizmet aracı temin etmesini, bazıları diğer belediyelerin kullanılmış araçları olsa dahi 'Belediye kıpırdadı' diye görüyor ve beğeniyoruz.

Tanıtımın dua ve kurbanla yapılması ise CHP zihniyetinin ciddi bir dönüşüm içinde olduğunu gösteriyor. Öğreniyorsunuz bu işleri. Sinop ve Sinoplu için yoğun çabamız umarız ki sizi biraz daha harekete geçirir. Sinop için hayal kurun yeter. Bunu başaramıyorsanız eğer, hayallerinizin ulaşabileceği son noktayı, yani yaptıklarımızı izleyin" dedi.