Küçükçekmece Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan, yaptığı açıklamada büyük bir inançla takımı bir üst lige çıkaracaklarına olan inancını dile getirdi.

Kulüp başkanlığını üstlendiği 4 yıl içinde birinci amatör, süper amatör ve BAL Ligi şampiyonluklarıyla gururlandıklarını ifade eden Orhan, bu sevinçli günleri birlikte yaşadıkları taraftarlarına teşekkür etti.

Vitrinhaber'e konuşan Orhan, açıklamasında şunları söyledi:

"Futbolcu kardeşimi kulübümüze kazandırmak adına büyük bir emek harcadım ve bu noktada bana destek olan gönül dostum, büyüğüm, kardeşlerim Ersin ve Ümit'e teşekkür ediyorum. Her transferde hatalar olabilir, büyük kulüplerde bile bu durum yaşanırken bizim de hatalarımız olabilir ancak kötü niyetli olmadığımızı belirtmek isterim.

Küçükçekmece Sinopspor olarak, kulübümüzü en iyi yerlere taşımak için gece gündüz çalışıyoruz. Şüphe duyan olursa, kulübümüzü düşünerek başkanlık görevinden çekilmeye hazırım. 4 yıldır bu takımın başkanlığını yürütüyorum ve birinci amatör, süper amatör, BAL Ligi şampiyonlukları ve profesyonel lige yükselişle gururlandık. Bu sevinçli günleri birlikte yaşadık.

Sinop'ta trafik kazası Sinop'ta trafik kazası

Yine bu sezon şampiyonluk için güçlü bir kadro oluşturduk, ancak hoca değişiklikleri ve üçüncü ligdeki yeni takım olmamızla puan sıralamasında 6. sıradayız. Tecrübelerimle inanıyorum ki, bu takımı bir üst lige çıkaracağız. Taraftarlarımızdan inanmalarını ve yönetimimize güvenmelerini istiyorum.

Başarı, birlik, beraberlik, sabır ve mücadele ile gerçekleşir. Hizmet eden önceki başkanlarımıza, şu andaki değerli yönetim kurulumuza, taraftarlarımıza ve spor sever dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bizleri türbinde yalnız bırakmayan hemşerilerimize minnettarız.

Editör: Furkan Alperen Demir