Sinop İş insanları Derneği (SİNDER) Başkanı Yılmaz Öz ve yönetim kurulu üyeleri Gerze ilçesinde eski ve yeni üyelerle bir araya geldi.  

Dernek çalışmaları hakkında bilgilendirmelerin yapıldığı programda konuşan Başkan Yılmaz Öz, üyeler arasında ticareti arttırmaya yönelik projeler geliştirdiklerini dile getirdi.

Yılmaz Öz, "SİNDER 2 yılda 200 üyeye ulaşarak Sinop ve ilçelerinde herkesin ilgisini çekerek iş anlamında cazip bir dernek haline geldi. Son zamanlarda katılımların artması bize olan güven ile alakalı olduğu bilincindeyiz. Bu bilinçle kendi içimizdeki ticareti artırmak için daha fazla kaynaşmak zorundayız. Sinop'umuzun sorunları ile ilgilenip, çözüm noktasında olmak zorundayız. Çünkü bu ilde esnaflık yapan üyelerimiz yanlış ve hata yapan kurumların siyasetçilerin kurbanı olmak zorunda değildir. Hepimiz önce evimizi sonra iş yerimizi daha sonra ilimizi düşünmek zorundayız. Birilerinin hatalarından zarar etmek yada batmak zorunda değiliz. Koltuklar emanettir. Emanetin süresi bittiği zaman tekrar o ilin sokaklarında o halkın içinde gururla yürüyebilmektir." dedi.

Yeni üyelere SİNDER'in 2 yılda neler yaptığı anlatıldığı programa; SİNDER Başkan Vekili Okan Özgökmen, yönetim kurulu üyeleri Filiz Kalaycı, Gökhan Akça, Hicran Saraç, Bilal İncekara, Neriman Çöpçü, fahri üye İlhan Çelik ile Gerze'de ki mevcut ve yeni üyeler katıldı. 

02D6Effc 8F39 408D 8Cb3 7Ab32E350Efe

Editör: Merve Yerli