Genel

Başarılı Bir İş Hayatı İçin İş Yeri İngilizcesi Öğrenin

İş hayatında başarıyı yakalayabilmek için günceli takip etmek ve daima değişime açık olmak gerekir. Dil öğrenmenin iş hayatınıza birçok katkısı olacaktır. Ve bunu prestijli bir dil okulunun güvencesinde gerçekleştirmek sizi bir adım öne taşıyacaktır.Cambridge English ile aldığınız eğitimler, iş yeri ingilizcesi için en ideal ve gerekli konular çerçevesinde gerçekleşir. Çoğu iş yeri için, iş alımlar da İngilizce derecesi önemli bir belirleyici olarak kabul ediliyor. İşinizin dünya üzerindeki tüm kavramlarına erişebilmek ve İngilizce dilinin avantajlı dünyasından faydalanmak sizin elinizde. İlk günden itibaren faydalarını göreceksiniz.

Öğretmen Eğitimleri İçin Neye Göre Seçim Yapmalıyım?

Dil öğretmenliği için çoğu meslekten daha kapsamlı bir İngilizce öğrenme sürecine girmeniz gerekir. Kendi birikimlerinizi aktarma fırsatı yakalayacağınız öğretmenlik için çeşitli uygulamalar eşliğinde seviyenizi yükseltmeniz size fayda sağlayacaktır. Alacağınız öğretmen eğitimleri yetkinliğinizi arttıracaktır. Cambridge English öğretim programına katılmanız geleceğinize ışık tutacak ve İngilizcenizi global seviyeye çıkarmanızı sağlayacaktır. Dilinizin gelişme seviyesine göre meslek hayatınız da şekillenecektir. Yıllardır binlerce öğretmen adayını sınavlara hazırlayarak sertifika almaları ve mesleklerine daha başarılı bir şekilde girmelerini sağlayan Cambridge English bu defa sizin için başarının adresi olabilir.

Vize İşlemleri

Ülkemiz üzerinden gideceğiniz çoğu ülkeye vize zorunluluğu bulunmaktadır. Vize başvurusu kabulü esnasında da birçok yer dil seviyesine dikkat eder ve bunu değerlendirme kapsamına alır. Değerlendirmelerde rahat edebilmek ve kolaylıkla vizenizi almak için dil seviyenizi yükseltmekte fayda var. Mesela göçmenlik için vize başvurusu yapıyorsunuz ve kabul olmasını istiyorsunuz. Bunun için dil yeteneğinizin belirli bir seviyenin üstünde olması gerekebilir. Seyahat, çalışma, okul ve daha birçok sebep için farklı dünyaların kapılarını aralamak ve başka bir ülkeyi ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Cambridge English, size bu bağlamda destek olacaktır. Aldığınız vizeyi sadece bir ülkeye girişin anahtarı olarak düşünmeyin. Bu vize ile beraber farklı coğrafyaları keşfedip kendinize çok farklı bilgiler katabilir. Başka renkleri gökyüzünüze dahil edebilirsiniz. Cambridge English sınavları, hayallerinize açılan bir kapı görevi görerek sizi sertifikalar ve eğitimlerle buluşturacaktır.