Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki Kuvvet Komutanları, TRT’nin yeni dizisi "Al Sancak"ı dizi oyuncularıyla birlikte izledi.

"Yıldıza hilal, bayrağa kan, toprağa can veren kahramanların" hikayesinin anlatıldığı TRT’nin yeni dizisi için Milli Savunma Bakanlığında ilk izleme etkinliği düzenlendi.

Atatürk Kültür Sitesi’ndeki etkinliğe, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberindeki Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile Bakan Yardımları Yunus Emre Karaosmanoğlu, Şuay Alpay, Alpaslan Kavaklıoğlu ve Muhsin Dere ile katıldı.

Akar ile birlikte TRT Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, Bakanlık personeli ve oyuncular da dizinin ilk bölümünü izledi.

İlk bölümün sonunda Bozdağ Film imzalı dizi salondakilerden alkış alırken yapım ekibi ve oyuncuları tebrik eden Akar, "Yurt içi ve sınır ötesinde görevi başında olan Mehmetçiğin kahramanlık ve fedakarlığının anlatılması, bunların asil milletimiz tarafından bilinmesi büyük önem arz ediyor" diye konuştu.

Törenin sonunda Sobacı tarafından Bakan Akar’a Al Sancak dizisinin afişini hediye edildi.

Kaynak: iha