Son on yıldır bilebildiğim ve bilemediğim sebeplerle Ülkemiz İktidarı ve onun Başkanına çok ağır ithamlarda bulundun. Şahsım da zaman zaman yanlışlığını (!) ve haksızlığını (yakınlarındakilerin de şirretliklerini) gördüğüm için ağır karşılıklar verdim. Son dönemdeki bir beyanın sonucu Facebook ta “Böyle gidersen Hakkımı Helal edebilirim” demiştim. Bazılarınca tabii anlaşılmadığı için kısa bir izahı gerekiyor: Zor zamanlarda, bazılarının (!) şiddetli muhalefetlerine rağmen Milliyetçi Çalışma Partisi’ni kurmuştuk (12 Eylül sonrası). Genel Sekreter olan Şahsım ve çoğu rahmetli olan Gerçek Dava Arkadaşlarımızla Hak Dava olduğuna inandığımız Partimizi yeniden Diriltmeğe çalıştık..! 

Sonra bir değişiklikle (!) Beyin görevini yapan Muharrem Şemsek Başkanımız ve biz ekibi dışta kaldık. Uhdemde olan Genel Sekreterlik görevini Bahçeli’ye devrettik. Sonraları AK PARTİ’de Yürüyüşe devam dedik.”..! Bu izah yeter sanırım..(!) Son günlerde Bahçeli bir basın toplantısında fevkalade bir atılımla içinde bulunulan kaos durumundan çıkılışa yani istenen Anayasa değişikliğine YEŞİL IŞIK yaktı. Çok yerinde olarak “zaten fiili durum var, bu yasallaşmalı” şeklinde güzel bir açıklama yaptı. İnşallah bir akamete uğramadan kararlı duruşu devam eder. 

Biz de Ülkemiz için, faydalı olacak her hareketi alkışlarız. Dolayısıyla Hakkımın geçtiğine inandığım siyasi harekette Ülkemiz kalkınmasına, Yeniden Diriliş Hareketinde başta Bahçeli olmak üzere emeği geçen herkese hakkımı helal ediyorum. 15 Temmuz Milletimizin Karşı Diriliş Harekatında Şehitlerimize Allah’dan cc rahmet, Gazilerimize şifa, Yüce Milletimize baş sağlığı ve Lider (Başkan) ile her kademedeki Yöneticilerimize Yürekten üstün Başarılar niyaz ediyorum. Encamımız hayr olsun inşallah…! 

Ekim 2016 İBRAHİM DÖNMEZ