Yeniden Refah Partisi Sinop İl Başkanlığı, Ayancık İlçe Başkanlığı görevine Hasan Şahin’in getirildiğini açıkladı.
Yeniden Refah Partisi Sinop İl Başkanlığı’nın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısının ardından Ayancık İlçe Başkanlığı için yeni görevlendirme yapıldı. Hasan Şahin, Ayancık İlçe Başkanı olarak görevlendirildi.
Atamanın, Yeniden Refah Partisi Sinop İl Başkanı Adem Yalçın’ın teklifi, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Nurettin Gül’ün tensipleri ve Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın onayıyla gerçekleştirildiği belirtildi.
Yetki Belgesi Adem Yalçın Tarafından Takdim Edildi
Haftalık yönetim kurulu toplantısının ardından düzenlenen törende Hasan Şahin’e Ayancık İlçe Başkanlığı yetki belgesi, İl Başkanı Adem Yalçın tarafından takdim edildi.
Törende konuşan Adem Yalçın, Ayancık’taki teşkilatlanma çalışmalarının önemine dikkat çekerek yeni dönemde ilçe teşkilatının saha çalışmalarını daha etkin şekilde sürdürmesinin hedeflendiğini ifade etti.
Yalçın ayrıca toplantıya katılan Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Sinop İl Sorumlusu Cengiz Kara ile il yönetim kurulu üyelerine, teşkilatlanma ve saha çalışmalarına sundukları katkılar nedeniyle teşekkür etti.
Ayancık’ta Teşkilatlanma Çalışmaları Sürüyor
Hasan Şahin’in göreve başlamasıyla birlikte Yeniden Refah Partisi’nin Ayancık ilçesindeki teşkilatlanma çalışmalarına ağırlık vermesi bekleniyor.
Parti yönetimi tarafından yapılan değerlendirmelerde, yeni dönemde vatandaşlarla doğrudan temasın artırılması ve teşkilatın saha çalışmalarının güçlendirilmesinin hedeflendiği belirtildi.
Yeniden Refah Partisi Sinop İl Başkanlığı’nın, Ayancık’ın yanı sıra kent genelindeki teşkilatlanma çalışmalarını da sürdürmesi planlanıyor.






