ASİL-DER yönetimi Türkiye Yazarlar Birliğinin üyesi  Sinoplu hemşehrimiz Nezih Yıldırım'i ziyaret  etti. 

Merkezi Ankara’da bulunan Ankara Sinop İl ve İlçeleri Derneği (ASİL-DER) yönetimi tarafından  Ankara’daki bürokratlara yönelik düzenlenen ziyaretler devam ediyor.
Son olarak Türkiye Yazarlar Birliğinin üyesi olan Boyabatlı Nezih Yıldırım’ı makamında ziyaret eden ASİL-DER Yönetimi Yıldırım ile Sinop'a dair çeşitli görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaret sırasında konuşan Kurucu Genel Başkan Kenan Güllü,  ASİL-DER Yönetim olarak, tüm Sinoplularla kucaklaşmak ve kaynaşmak istediklerini ifade etti. Sinopluların birlikte güçlü olacaklarını da sözlerine ekleyen Güllü, Nezih Yıldırım’a dernek kuruluşunda bulunduğu katkılar nedeniyle ve halen devam eden destekleri için teşekkür etti.
Ankara bürokrasisinde farklı görevlerde bulunmuş olan ayrıca Sinop'ta ki çeşitli gazetelerde  köşe yazarlığı da yapan Nezih Yıldırım'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Sinoplu hemşerilerim için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Asil-Der yönetiminin ziyaretinden fevkalade etkilendim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim." dedi.
Ziyarette Başkan Yardımcısı Arif Ay ve Fadime Göktaş ile Aysun Özcan da hazır bulundu.

Editör: Vitrin Haber