Gerze ilçesine bağlı Şeyhli köyünde 6 gün önce kaybolan 98 yaşındaki alzaymır hastası Hasan Demirci’yi arama çalışmaları, jandarma ve AFAD ekiplerince sürüyor. Bölgeye Samsun'dan takviye olarak AFAD ekibi gönderilirken, arama çalışmalarına köy halkıda destek veriyor. 

Kaybolduğu ilk günden bu yana arama çalışmalarına katılan Hasan Demirci'nin oğlu Cafer Demirci, babasından gelecek iyi haberi beklediklerini ve umutlarını yitirmediklerini söyledi.

Gerze ilçesine bağlı Şeyhli köyü Bahçe Mahallesi'nde oturan alzaymır hastası Hasan Demirci, 25 Ekim Pazar günü öğle saatlerinde 'hayvan otlatmaya' diye evden çıkarak bir daha geri dönmemişti. Demirci'nin yakınları, jandarmaya kayıp başvurusunda bulunmuş, ardından kayıp Hasan Demirci'nin bulunması için bölgede jandarma ve AFAD ekipleri tarafından arama çalışması başlatılmıştı. 

Köy çevresinde ve sarp arazide süren arama çalışmalarına, Samsun AFAD ekipleri ve iz takip köpekleri de katılıyor. Havadan ve karadan akşam geç saatlere kadar süren arama çalışmalarında kayıp Hasan Demirci’ye ait herhangi bir ize rastlanılmadığı belirtildi.

 

Editör: Vitrin Haber