Kırıkkale Keskin Cezaevi'nde tutuklu bulunan damadını ziyaret edip dönüş yolunda kazan yapan Sinop Durağanlı 25 yıllık imam Emin Balıkçı (55) ile torunları Betül Civelek (3) ve Naime Civelek (8), ikamet ettikleri Düzce'de son yolculuğuna uğurlandı. 

Düzce'nin Aziziye Mahallesi Günlü Cami'nde imam olarak görev yapan Emin Balıkçı (55), dünürü Havva Civelek (58), kızı Hatice Civelek (32), torunları Betül Civelek ve Naime Civelek'le birlikte Keskin Cezaevi'nde bulunan damadı Enes Civelek'i ziyaret etti. Ardından Düzce'ye dönüş için yola çıkan Emin Balıkçı, Mamak ilçesine bağlı Gökçeyurt mevkisine geldiği sırada kullandığı otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki dereye uçtu. Kazada sürücü Emin Balıkçı, dünürü Havva Civelek ile torunları Naime ve Betül Civelek yaşamlarını yitirirken, Hatice Civelek ise yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden imam Emin Balıkçı ile torunları Naime ve Betül Civelek için Düzce Aziziye Mahallesi Günlü Cami'nde cenaze namazı kılındı. Küçük kızların cezaevinde bulunan babaları Enes Civelek ise cenazeye jandarma eşliğinde getirilerek, kayın pederinin ve kızlarının cenaze namazına katıldı. Düzce Müftüsü Hüseyin Can tarafından kılınan cenaze namazının ardından dede ve torunları Düzce Şehir Mezarlığında toprağa verildi. Kazada annesini, kayın pederini ve 2 kızını kaybeden tutuklu Enes Civelek de jandarmalar eşliğinde cezaevinden getirilerek, cenaze namazına katıldı. Kazada hayatını kaybeden Havva Civelek ise Rize'de toprağa verildi.

Editör: Vitrin Haber