Sinop'ta 2 Dönem AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı yapan ve üst düzey STK'larda görevler alan Sinoplu iş adamı ve siyasetçi Ahmet Ünal'a İstanbul'da saldıran kişilere hapis cezası verildi.

Ulusal televizyon kanallarının ana haber bültenlerinde video görüntüleri ile Mezarlık Mafyalarının iş yerlerini yakma görüntüleri ile mağdur edildiğinin kanıtlandığını belirten İşadamı Ahmet Ünal, hukuk mücadelesini kazandığını ve birçok davalarında sonuçlanmak üzere olduğunu söyledi. 

Cezaların caydırıcı olması gerektiğini vurgulayan Ünal: "İşlenen suçlar cezasız bırakılamaz aksi halde kamu düzeni sağlanamaz. Adalet yerini buldu ve bulmaya devam ediyor. 

Başkanlık yaptığım yıllarda kapkaç olayları almış başını gidiyordu. Her gün onlarca vatandaşımız mağdur oluyor saldırıya uğruyordu. TBMM'den çıkan yeni bir yasayla kapkaç suçu 'gasp suçu' olarak kabul edilmesiyle artık kapkaç olaylarını duymuyoruz.

Adalet olmayan bölgede, ülkede huzurlu yaşam olmaz. Adalet herkese lazım oluyor ama hızlı adalet mekanizmasının işletilmesi şart. Mars gezegeni üzerinde incelemeler yapılan bu çağda somut delileri olan bir suçun cezasının en kısa zamanda uygulanarak caydırıcılığı sağlanmalı geç gelen adalet, ne yazık ki adalet olmuyor" diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber