İstanbul'dan Sinop'a gelen kamyonet Karabük'ün Eskipazar ilçesinde trafik kazası geçirdi. Kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, kaza Eskipazar ilçesi Mermer mevkiinde yol asfalt çalışması nedeni tek şeride düşen alanda meydana geldi. İstanbul'dan Sinop'a giden Ali Akgöz (49) idaresindeki 34 GE 9957 plakalı kamyonet ile Karabük'ten İstanbul istikametine gitmekte olan Murat Öztürk (47) idaresindeki 34 YJ 1574 plakalı tanker ile çarpıştı. Kazada, kamyonet sürücüsü Ali Akgöz, eşi Zülfinaz Akgöz (46) ve kızı Deniz Akgöz (21) yaralandı. Yaralılar sıkıştıkları otomobilden yardıma yoldan geçen diğer sürücülerin yardımı ile tarafından güçlükle çıkartıldı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansları ile Karabük Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Ali ve Zülfinaz Akgöz yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kafa tasında 3 kırık ve durumu olan ağır olan Deniz Akgöz ilk müdahalesinin ardından Kocaeli’ye sevk edildi.

Kaza sonrası tanker sürücüsü göz altına alınırken, kamyonetin hız ibresinin ise 160 kilometrede olduğu gözlerden kaçmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha

Editör: Vitrin Haber