Sinop-Boyabat kara yolunda meydana gelen trafik kazasında biri bebek 7 kişi yaralandı.

Kaza; Sinop Boyabat kara yolu Boyalıca köyü Derecuma mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kontrolden çıkan bir araç, başka bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, o sırada yolda seyir halinde bulunan AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş'in danışmanı Nebi Urgancı'nın kullandığı 06 ED 0820 plakalı makam aracına çarptı.

Bu sırada iki otomobilde bulunan Dursun G. (35), Nazife G. (36), Kübra G., Güngör Ç., Gül Ç., Arzu Ç. (19) ve Yunus Emre Ç. (bebek) yaralandı. 

Yaralılar'ın 4'ü ambulansla Sinop Atatürk Devlet Hastanesine, 3'ü de Gerze Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Kaza sırasında Milletvekili Nazım Maviş'in aracında olmadığı öğrenildi. Kazadan milletvekili danışmanı Nebi Urgancı'da yara almadan kurtuldu.

Vitrinhaber'e konuşan AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, kendisinin kaza sırasında araçta olmadığını, danışmanının da yara almadığını söyledi. Maviş, kazada yaralanan tüm vatandaşlara acil şifalar diledi.  
Editör: Vitrin Haber