Önceki gün Avusturya’dan memleketi Sinop’a gelirken Karabük'te geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mürvet Gür, Türkeli'ne bağlı Güzelkent köyünde göz yaşları arasında toprağa verildi. 

4 çocuk annesi Mürvet Gür için evinin önünde helallik alındı. Bu sırada Mürvet Gür'ün eşi Fahri Gür ile oğulları Emrullah Gür, Bilal Gür, Muhammed Gür, Emrah Gür ve diğer yakınları uzun süre göz yaşı döktü. Daha sonra Güzelkent Merkez camisinde kılınan cenaze namazı ardından Mürvet Gür, Güzelkent köy mezarlığındaki aile kabristanlığında gözyaşları ve dualarla toprağa verildi. 

Avusturya'nın Bregenzden kentinde yaşayan Mürvet Gür ve Fahri Gür çiftinin memleketlerine kesin dönüş yapma hazırlığında oldukları öğrenildi. 

KAZA
Cengiz Demir (61) idaresindeki 06 EE 1614 plakalı otomobil Karabük’ten Gerede istikametine seyir halinde iken, dinlenme tesislerinden yola çıkmakta olan Fahri Gür (62) idaresindeki Avustuya plakalı otomobile yandan çarpmış, kazada sürücü Cengiz Demir, yanında bulunan eşi Hacer Demir (61) ile gurbetçilerin otomobilinde bulunan sürücü Fahri (62) ile Mühit Kayacan (64), Mürvet Gür (62), Sefer Güleyen (73) ve Emine Gürleyen (73) yaralanmıştı. Yaralılar olay yerine çağrılan 112 ambulansları ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, durumu ağır olan yaralılardan Mürvet Gür, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. 


Editör: Vitrin Haber