Avusturya’nın başkenti Viyana’da elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Doğan ailesinin 3 ferdi dün memleketleri Ayancık’ta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Avusturya’nın başkenti Viyana’da elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Zeynep Doğan, çocukları Ömer Doğan ve eşi Cemal Doğan ailesinin cenazeleri dün Sahil Camisi’nde kılınan öğlen namazına müteakip Hüseyin bey Köyün’deki aile kabristanlığına defnedildi.  

Yoğun Bakımda olan Rukiye Doğan’ın durumunun ise doktorlar tarafından sürekli olarak takip edildiği öğrenildi.

Elim kaza Avusturya’nın başkenti Viyana’da meydana gelmişti. Tatil için gittikleri Türkiye’den dönen Zeynep Doğan, çocukları Ömer Doğan ve Rukiye Doğan ile İstanbul’dan uçakla Viyana’ya gitmiş, Viyana Havalimanından ailesini alan baba Cemal Doğan eşliğinde, evlerine gitmek üzere yola çıkan ailenin içinde bulunduğu araç karşı yönden gelen bir tır ile çarpışmıştı. Çarpışmanın şiddeti ile her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken araçlar hasar tespiti için emniyet şeridine çektikleri esnada Sinoplu aileye o sırada oradan yaklaşık 130 km hızla geçmekte olan ve sürücüsünün alkollü olduğu öğrenilen başka bir araç çarpmış ve meydana gelen kazada Ayancıklı Cemal Doğan (50), Zeynep Doğan (46) ve çocukları Ömer Doğan (23) olay yerinde hayatını kaybederken 15 yaşındaki Rukiye Doğan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. 



Editör: Vitrin Haber