Ayancık Orman İşletme Müdürlüğü'nde yıllarca arazöz sürücüsü olarak çalışan Doğan Dincel (49), Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde intihar etti. Yaklaşık 1 sene önce İstanbul'a tayini çıktığı ve bir süre önce de emekliye ayrıldığı öğrenilen Doğan Dinçel, henüz bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalımdan kurtulamadı.

Edinilen bilgiye göre, Doğan Dincel, dün sabah saatlerinde 57 ED 570 plakalı otomobiliyle Kazak Gölü’ne geldi. Aracından inerek yanında getirdiği tüfeği çenesine dayayan Dincel, tek kurşunla yaşamına son verdi. 

TEK KURŞUNLA İNTİHAR ETTİ
Çevreden geçen bir vatandaşın ihbarıyla güvenlik güçleri olay yerine gelerek olayın meydana geldiği alanı güvenlik bandı ile kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından Doğan Dincel’in tüfeği çenesine dayadığı ve tek kurşunla intihar ettiği öğrenildi. 

NOT BIRAKTI
Doğan Dincel’in intihar etmeden önce, aracının yanına oturduğu ve 3 tane sigara içtiği belirlenirken, olay yerinde bir boş fişek ile 5 dolu fişek ele geçirildi. İntihar etmeden önce ‘Yaşadığım her şeyin sorumlusu eşimdir. Oğlumla ikisi iyi yaşasın’ notu bırakarak intihar eden Doğan Dincel, geride bir sürü soru işaretleri bıraktı. 

BİR OĞLU VAR
Olay yerine gelen Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mikail Demirci’nin yaptığı ön incelemenin ardından Doğan Dincel’in cansız bedeni Çerkezköy Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Araç ise çekici yardımıyla otoparka çekildi. Yaşamına son veren Doğan Dincel’in 22 yaşında bir oğlu olduğu öğrenildi.

haber:çerkezköy bakış
resim:cerkezkoyhaber
Editör: Vitrin Haber