Trabzon'daki bir yakının cenaze törenine Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün ile birlikte katılmak için özel aracıyla yola çıkan AK Parti eski Sinop İl Başkanı Dursun Demirel, cenaze dönüşünde Ordu ilinde hız sınırını aştığı gerekçesiyle ard arda gelen 5 radar cezasına isyan etti.

AK Parti eski Sinop İl Başkanı Dursun Demirel, yaptığı açıklamada, kurallara uyduğunu ancak 5 radar cezası geldiğini belirterek, "Bu cezalar doğru değil. Tamamiyle para tuzağına getirilmiş bir uygulama. Sürücüler de bu cezalardan dolayı yaka sirkeliyor. Otobanda 60 kilometre hızla gittiğimiz halde radar cezası gelmesi ne demek. Ordu Büyükşehir Belediyesi para kazansın diye sürücüler zor durumda bırakılıyor. Farklı illerden bu yolu kullananlar da, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin para tuzakları nedeniyle mağdur ediliyor.

Biz de bize kesilen cezayı tabiki ödeyeceğiz ancak, vatandaşların emek harcayarak, dişi tırnağı ile kazıyarak kazandığı bu büyük meblağları bu tür insanları bezdirici saçma sapan bir para cezalarıyla kaybetmek her sürücü gibi beni de üzdü." dedi.
 
Editör: Vitrin Haber