Ayancık ilçesinde serinlemek için girdiği denizde boğulan bir kişi hayatını kaybederken, onu kurtarmak isterken boğulma tehlikesi geçiren ve durumu ağır olan 3 kişi de hastaneye kaldırıldı. 

Olay Cuma günü saat 14:20 sıralarında Ayancık Ünlüce Köyü Çamurca Plajında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; ilçe merkezinde ikamet eden serinlemek üzere denize giren Rasim Kaya (60) adlı şahıs, bir süre sonra akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi.

Bunu gören ve İstanbul'dan tatil için geldikleri öğrenilen çocukları Vedat Kaya ve Sedat Kaya kardeşler ile o sırada plajda bulunan Muharrem Kelep, Rasim Kaya'yı kurtarmak için denize atladı. Rasim Kaya'nın çırpınışları sonucu, onu kurtarmak isteyenlerde denize battı.

Bu sırada Rasim Kaya olay yerinde hayatını kaybederken, boğulmak üzere olan Vedat ve Sedat Kaya ile Muharrem Kelep çevredekiler tarafından kıyıya çıkartılarak, olay yerine gelen ambulansla Ayancık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 3 kişinin hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. 
   
Editör: Vitrin Haber