Türkeli ilçesinde kaymakamın aracı kaza yaptı, bir saat sonra da belde belediye başkanının aracı hareket halindeyken yandı. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı her iki kazada iki araç da hurdaya döndü. 

İlk kaza 1 Aralık 2012 Cumartesi günü saat: 6.30 sıralarında Çatalzeytin - Kastamonu yolu Karaman mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Güzelkent Belediye Başkanı Bekir Erünsal makam aracı ile seyir halindeyken otomobil bir anda alev aldı. Başkan ve yanında bulunan belediye personeli Selahattin Gürleyen ve makam soförü yanan araçtan çıkmayı başararak son anda kurtuldu.  Makam aracı tamamen yanarak kül oldu.

İkinci kaza ise yise 1 Aralık 2012 Cumartesi günü saat: 7.30 sıralarında, Çatalzeytin - Kastamonu yolu Yaralıgöz mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Türkeli Kaymakamı Salih Kalkan şahsi aracı ile Kastamonu istikametine seyir halindeyken, yolda gizli buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek aracını şarampole yuvarladı. Kazada araç içerisinde bulunan Türkeli Kaymakamı Salih Kalkan, eşi ve çocukları sans eseri yara almadan kurtuldu.

türkelihaber



Editör: Vitrin Haber