İş İnsanı Hüseyin Yüksek, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde AK Partiden 28. dönem milletvekili adayı olabilmek için aday adaylık başvurusunu yaptı

Türkiye 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine hazırlanırken partilerde milletvekili aday adayı başvurularını almaya devam ediyor.

İş İnsanı Hüseyin Yüksek’ te 14 Mayısta gerçekleştirilecek olan 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için Sinop’ta Adalet ve Kalkınma Partisine (AK Parti) giderek milletvekilliği başvurusunda bulundu.

Başvurusunun ardından açıklama yapan İş İnsanı Hüseyin Yüksek, “Bugün resmi olarak AK Parti İl Başkanlığına 28. Dönem aday adayı olarak müracaatımızı yaptık. Ülkemize, Sinop’umuza ve tüm ilçelerimize hayırlı olmasını hem niyaz hem temenni ediyorum. Bilindiği üzere biz milletimize hizmet yolunda her daim siyasi makamların haricinde diğer sivil toplum kuruluşları ve vatandaşımızın içinde olmak suretiyle Sinop’ ta bize ihtiyaç duyan hemşehrilerimizin yanında olmaya gayret gösterdik ve çaba harcadık ama tabi vatandaşlarımızdan ve kıymetli henşehrilerimizinde talebi ve teveccühü üzerine de milletvekilliği aday adaylığına müracaatımızı yaptık.

MEVLA’M BENİ HEMŞEHRİLERİME MAHCUP ETMESİN

Ben her zaman şunu söyledim hayırlı olacaksa insanların beddualarına değil, dualarına ev sahipliği yapacaksak Mevla’m bize makam ve mevkileri nasip etsin dedik. Bu duygu ve düşüncelerim hala da devam etmektedir. Özellikle ülkemizin içinden geçtiği durum ve Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği mücadele ve bugün Ankara’ da genel merkezimizde Cumhurbaşkanımızla beraber ülkemizin, milletimizin daha güçlü olması için mücadele eden genel başkan vekillerimize ve genel başkan yardımcılarımızın yaptığı tüm çalışmalara da bu anlamda şahit olmuş bir kardeşinizim. Bir nebze de olsa hem Sinop’umuzun hem ülkemizin derdine derman olabilme milletimizin taleplerine cevap verebilme arzusu ve istediği ile bugün Bismillahirrahmanirrahim dedik, milletimizin duaları ve destekleriyle bu yola çıktık. İfade ettiğim gibi Mevlam milletimize, hemşehrilerimize beni mahcup etmesin.

SEÇİLSEMDE SEÇİLMESEMDE MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİM

Milletvekili aday adayıyız ancak aday olmadığımız durumda da ben 14 Mayıs için hem Sayın Cumhurbaşkanımız için hem de listeye giren diğer arkadaşlarımızın özellikle Sinop ilimizde 2 milletvekilimizi çıkarmak için hem maddi hem manevi mücadeleme devam edeceğim. Ben menfi çizgide şahsi duygular için hareket eden bir kardeşiniz değilim çünkü burada önemli olan milletimizin bekası, devletimizin selameti.

YSK’nın Sinop milletvekillerini açıkladığı gün ismimin listede olmaması durumunda da ben 14 Mayıs akşamına kadar gece gündüz demeden maddi manevi katkılarımı sağlamak suretiyle çalışmaya bugün ki duygularımla, azmimle devam edeceğim. Önemli olan bizlerin bir makama gelmesi değil önemli olan 85 milyonun ve Sinop ilinin bir yerlere gelmesi, halkımızın ve vatandaşlarımızın hemşehrilerimizin taleplerine cevap verebilme düşüncesi.

14 Mayıs tarihi akşamına kadar sayın cumhurbaşkanımızı yalnız bırakma lüksüne sahip değiliz. Hepimiz çocuğu var, şahsımızın geleceğini tesis etmek adına nihayetinde çocuklarımızın geleceğini tesis etmek adına bir mücadele sergileyeceğiz. Şunu biliyoruz devletimizin nadide kurumlarında görev yapan bürokratlarımızın hatta birçoğunun Allah göstermesin iktidarın değişmesi ve karşı grubun 14 Mayısta seçimi alması durumunda bu memlekete dünya kadar hizmet etmiş olan bürokratlarımızın başına neler geleceğini biliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük bir sevgi seliyle duygularını ifade eden vatandaşlarımızın başına ne geleceğini biliyoruz. Korku bizden uzak olacak, biz adımlarımızı cesur, kararlarımızı net bir şekilde ifade edeceğiz, etmemiz gerekiyor çünkü mevzu bahis ülkemiz, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekasıdır” diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber