Çocukluğumuzda şarkı şeklinde söylerdik. yerli  malı yurdun malı, her Türk onu kullanmalı". Bu güzel sözün zamanla slogandan öteye gitmediği görüldü.

Batılılaşmanın sinsi korkunç tahribatı iliklerimize işlemişti. Eğitim- Öğreti başta olmak üzere üretim, tüketim, sanayi, hayat tarzımız, moda  alanlarında batıdan ne gelmişse aynen uygulamaya konuldu.  Bunun adına da İlericilik denildi.

Aynı akım Inanançlarımızı da kapsadı. Batının emirleri baskılarla yerine getirilirken, buna biraz direnebilenlere "Gerici, irticacı" yaftası takıldı. Siyaset arenasında işin farkına varanlar bazan oy kazanabilmek için de olsa seslerini yükseltmeye çalıştılar. Kanunlarımız da batıdan devşirilmiş olduğu için bu sesler hep cılız kaldı. Rahmetli Erbakan, Özal direnmişlerse de Bizim olmayan Askeriyenin, basın ve bürokrasinin acımasız güçleri karşısında İktidarlarından uzaklaştırıldılar...!    

Böyle geri kalmışlık ve zulüm içinde yaşamaya laýik olmayan Yüce Milletimizin başına Mevlamızın da lütfuyla REİS  RTE geliverdi. Üstün cesaret ve kabiliyetiyle bu gidişata DUR  dedi.

Kendisine karşı çıkan  Askeriye, Basın ve Muhaliflere karşı amansız bir Mücadele verdi. Ecdat ve inançlarına bağlı Yerli ve Millî hasletlere sahip, asil Milletimiz bu direnişte Liderlerimin yanında yerini aldı. Yeni bir atılımla kadro ve kanun değişiklikleriyle hemen her alanda YERLİ VE MİLLÎ unsurları harekete geçirdi. Asker ve bürokraside bizim olmayan Şopen Marşlarıyla cenazelerimizin kaldırılması yasaklandı. Allah cc lafzının kullanılması, Yerli ve Milli kıyafetle  her alana girılebilmesi, özellikle Sanayi alanlarında Yerli ve Milli Silah ve araçların yapılması gibi daha nice yenilikler getirildi.

Milletimizin zihnine Yerli ve Millî umreler yeniden nakşedildi. Yerli ve Millî imkanlarımızla dünya mazlumlarına en büyük yardımlar sağlandı. Bu yeniden dirilişi hazmedemeyen  Etrafımızı saran hain ihanet çemberleriyle amansız mücadele sürmekte.

Bu mucize Dirilişle Kalkınmamızı hazmedemeyen iç ve dış şer güçlere karşı Hedefe doğru Yürüyüş,  Zaferle sonuçlanıncaya kadar devam edecek inşallah. Selam ve dualarımızla..!