TBMM ve bu meclisin içinden çıkan  Cumhuriyet Hükümetleri yıllardır Darbeler ve Muhtıralardan rahat  nefes alamamış, dolayısıyla da Memleketimiz kalkınmasında beklenen başarıyı bir türlü sağlayamamıştır.

Özellikle son seçimler arifesinde hemen bütün Partiler Anayasa değişikliğini savunmuşlar. Ancak yıllardır süre gelen vesayet rejimini çok zorlayarak da olsa kırarak büyük bir hamle yapan AK PARTİ İKTİDARI’nın değişiklik tekliflerine her defasında karşı  çıkmışlardır. Hem değişiklik isteniyor, hem de benim dediğim esaslar olacak deniyor Muhalif Partilerce..!

Benim dediğim olsun isterlerken esasta istedikleri Muhtar bile olamaz dedikleri RECEP TAYYİB ERDOĞAN Köşkte otursun bu işlere karışmasın. Yani OLAMAZ diye bağırdıkları RTE bakmışlar ki olmuş..! Ve de Köşk derken KÜLLİYE’DE oturuyor. Oturmuyor, gece demeden, gündüz demeden durmadan hep koşuyor, konuşuyor, halkı SARAY’ına çağırıyor. Anayasa değişikliğiyle “BAŞKANLIK Sistemi elzem” diyor. Esas değişikliği Milletim isterse yapmalıyız diyor. Kalkınmış Ülkelerin çoğu Başkanlıkla başarmış, Biz de daha kalkınabilmek için kendimize has bir Başkanlık getirmeliyiz diyor.

Meclis çalışmalarından, Hükümet Cumhurbaşkanı çalışmalarından, Çatışmalarından, İKİ başlılığın zararlı olacağından bahsediliyor. Başbakanımız Davudoğlu da bütün tahriklere, ayak oyunu yapmalarına rağmen Başkanlık faydalıdır, elzemdir diyor. Muhalefet hemen aynı ağızdan Başlangıçtaki DEĞİŞMEZ denilen maddelere dokundurmayız, kırmızı çizgiler var ,Başkanlık istemeyiz RTE var diyorlar. Akıl fukarası insanların bile Saray’ın tapusunun, Başkanlık Tapusunun RTE adına değil, Milletimiz, Devletimiz adına olduğunu bilirler. Daha önceleri de yazdım sanıyorum.

Bu değişmez maddeleri KİM,KİMLER için koymuş,uygunsa kalır, değilse Milletimizin çoğunluğu tarafından bal gibi değiştirilir, Allah Buyruğu değil ya..! Muhalefetin biri laiklik elden gider diye çırpınırken diğeri hem de parti ambleminde taşıdığı halde SULTANLIK istiyor diye aslını inkara kalkıyor.

Yüzde  elli alan iktidara yüzde on’ larda dolaşanlar posta atıyor..(!) Bunlar her seçimi kaybetmenin hırsları ile mi, Ülkemizin kalkınmasını istemeyen, tekrar vesayet altına almak isteyen HAİN GÜÇLERİN Tezgahı ile mi yoksa ERDOĞANAFOBİA HASTALIĞI yüzünden mi bu davranışlarda bulunuyorlar anlamak zor..!  

İÇ ve Dış her türlü engellemelere rağmen YENİ BİR ANAYASA yapılacak ve de BAŞKANLIK SİSTEMİ  getirilecek inşallah…

DUALARIMIZLA   !