YEDAŞ Sinop Bölge Müdürü Koray Keseroğlu ve YEDAŞ Kurumsal İletişim ve Müşteri Deneyimi Müdürü Ali Tutcu ile kurum çalışanlarından oluşan heyet Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel ve dernek yönetimi ile bir araya gelen YEDAŞ heyeti, kurumsal hizmetlerin duyurulması noktasında Sinop basınıyla istişarelerde bulundu. YEDAŞ heyeti ve gazeteciler iletişimin güçlendirilmesi noktasında düşüncelerini paylaştı.

Ziyaret sırasında konuşan Bölge Müdürü Koray Keseroğlu, YEDAŞ’ın Sinop'ta yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kurum olarak amaçlarının kesinti süresini en aza indirerek enerji ihtiyacını karşılamak olduğunu söyleyen YEDAŞ Bölge Müdürü Koray Keseroğlu, “Yaklaşık 20 yıldır elektrik dağıtım sektöründeyim. Buradaki amacımız iletişimi daha iyi geliştirmek. Bunu yapmakta hep beraber kurumsal iletişim ve basınla birlikte oluyor. Kimsenin elektrik kesintisine 5 dakika tahammülü yok, her şey elektriğe bağlı. Bununla ilgili bakım çalışmalarımız sürekli devam etmekte. Şuanda hem Sinop Şehir merkezinde hem de kırsalda çalışmalarımız devam ediyor, buradaki amacımız kesinti süresini en aza indirmek ve müşterimize hizmeti en iyi şekilde elektriği sunarak enerji ihtiyacını karşılamak. Bu amaçla tüm ekibimiz sahada görev yapmakta” dedi.

YEDAŞ OLARAK İLETİŞİM KANALLARINI DAHA AKTİF HALE GETİRMEK İSTİYORUZ

YEDAŞ olarak iletişim kanallarını daha aktif hale getirmeyi amaçladıklarını ifade eden YEDAŞ Kurumsal İletişim ve Müşteri Deneyimi Müdürü Ali Tutcu ise, gerçekleştirilen bu ziyaretle hem bölgedeki yerel basın mensuplarıyla ikili ilişkilerini artırmayı hem de müşteri memnuniyetini bir üst seviyeye çıkarmayı arzu ettiklerini dile getirdi Tutcu açıklamasını şuyle sürdürdü; “Ziyaretimizle hem bölgedeki yerel basın mensuplarıyla ilişkimizi artırmak hem müşteri memnuniyetini bir üst seviyeye çıkartmak istiyoruz. Aslında iletişim kanallarımızı daha fazla etkin hale getirmek istiyoruz. Burada da en önemli kitle olarak ta siz değerli basın mensuplarıyla görüşmek istedik. Bundan sonraki süreçte de işbirliğimizin artarak devam edeceğini umuyorum.  Bunun dışında birlikte daha fazla etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri olabilir ve bölgede yaşanılan herhangi bir olumlu olumsuz durumla ilgili olarak ta iletişimimizi de bir üst seviyeye çıkartarak aslında daha faydalı olacağını düşünüyorum. Tekrar misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyorum” 

Eğitim-İş Başkanı Şahbenderoğlu güven tazeledi Eğitim-İş Başkanı Şahbenderoğlu güven tazeledi

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ise zamanında bilgilendirme ile bir takım sıkıntıların aşılabileceğini dile getirdi.

Editör: Furkan Alperen Demir