Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz ile Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Coşkun Hakkari’de teröristlerle çıkan çatışmada bacağından yaralanan askeri evinde ziyaret etti. 
 
Vali Dr. Ahmet Cengiz, beraberinde ki Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Coşkun ile birlikte Hakkari’nin Çukurca İlçesi yakınlarındaki Geçimli Karakolu'na bölücü terör örgütü PKK tarafından 4 Ağustos akşamı yapılan saldırıda çıkan çatışmada, sağ bacağından yaralanan Jandarma Er Erkan Kuş (21) ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
 
Vatan savunmasında görev alan ve bu uğurda canını hiçe sayan vatan evlatlarını bu milletin hiç bir zaman unutmayacağını belirten Vali Dr. Ahmet Cengiz, “75 milyon insanımızı derinden yaralayan hain saldırıda 6 askerimiz ve 2 geçici köy korucumuz şehit oldu, 15 askerimiz de yaralandı. Çatışmada yaralanan asker kardeşimizi evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Ailesine de metanetlerinden dolayı teşekkür ettik. İçinde vatan sevgisi olmayan hiçbir kimse bu kutsal görevi yapamaz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimize bu vesile ile Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

Ziyaret sırasında Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Coşkun'da, yaralı askere çiçek takdim ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 




Editör: Vitrin Haber