Sinop Kızılay Şubesi yönetimi, daha önce yönetimde görev alan, ayrıca Sinop Valilik Matbaası'nda basılan Sinop Gazetesi'nde uzun yıllar gazetecilik yapan Ali Demirel’i evinde ziyaret etti.

Zorlu şartlar altında Sinop Kızılay Şubesi yönetimlerinde görev yaptığını, özellikle şu anda Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından kullanılan arazi üzerine rahmetli Kızılay Şube Başkanı İsmail Öztürk ile birlikte o günün şartlarında çalışmalar yaparak  bir bina inşa ettiklerini belirten Ali Demirel, bir Kızılay üyesi olarak görev yaptığı dönemlerde yapmış oldukları çalışmaları büyük bir zevk aldığını söyledi. Demirel, Sinop Kızılay yönetiminin kendisini unutmayarak ziyaret etmesinden dolayı da oldukça mutlu olduğunu belirtti.

Görev yaptığı dönemlerde yapmış oldukları çalışmalarının unutulmadığını ve  her zaman takdirle karşıladıklarını belirten Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu ise, bu vesileyle Sinop Kızılayı'na hizmet vermiş olup vefat edenlere de Allahtan rahmet, hasta olanlara da acil şifalar diledi.

Ziyaret sırasında Ali Demirel'e çalıştığı dönemdeki Sinop Valisi İsmail Dokuzoğlu ve Şube Başkanı İsmail Öztürk ile röportaj yaparken çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı bir de albüm hediye edildi.
Editör: Vitrin Haber