Sinop'ta evliliklerini unutulmaz bir tarihte yapmak isteyen 9 çift, nikah tarihlerini 05.05.2015'e denk getirerek hayatlarını birleştirdi. 

Sinop'ta 05.05.2015 tarihinde evlenmek isteyen çiftler, Sinop Belediyesi Evlendirme Dairesi'ne günler öncesinde başvurdu. Dün için randevu verilen çiftler, 05.05.2015'te nikahlanmanın heyecanını yaşadı. Evlilik için özel tarihi seçen Yeliz Arslan ve Uğur Özcan çifti, mutluluklarını özel bir tarihle taçlandırdıklarını söyledi.

Nikahlarının unutulmaz bir tarihte olmasının mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Uğur Özcan, "Ailemiz ve dostlarımızın katılımıyla nikahımız kıyıldı ve çok mutluyuz" dedi. Sinop Belediyesi evlendirme memuru Mustafa Turan ise Sinop'ta 9 çiftin bu tarihte evlenmek için kendilerine başvurduğunu belirterek "Özel tarihler için nikah müracaatları her yıl artış gösteriyor. Bu yılda 05.05.2015 tarihi önceki yıllara göre 2 kat artarak yılın en fazla nikah kıyılan günü oldu. Aslında 14 çiftimiz nikah için başvurmuştu. Yığılmaların önüne geçmek için bu sayıyı 9'a indirdik" dedi.


Editör: Vitrin Haber