Yaklaşık 10 yıl önce 6 yaşındayken kaybolması ardından koruyucu aile tarafından evlatlık alınan Şirin, aslen Sinoplu olan ailesine canlı yayında kavuştu.  Müge Anlı ile Tatlı Sert programına koruyucu annesi ile Havva ile çıkan Şirin'in ailesiyle buluşması oldukça duygusal oldu.

Anne ve babasının Ok-Meydanı-Piyalepaşa bulvarındaki evinden para çekmek üzere çıkmaları ardından, ailesinin peşinden giderek kaybolan Şirin, koruyucu ailesi ile birlikte Müge Anlı’ya konuk oldu. Şirin; 2004 yılında kaybolduğunu, anne ve babasını ile kardeşlerini hayalen hatırladığını ve onları bulmak istediğini söyledi. Şirin tüm hatırladıklarını Müge Anlı'ya anlattı.

Müge Anlı'da 2004 yılında çocuklarını kaybeden ailelere çağrıda bulundu. Programın ilerleyen dakikalarında Bayram Demirci isimli bir kişi, Şirin'in babasının arkadaşı olduğunu belirterek, küçük kızın anne ve babasının maaş almaya giderken kaybolduğunu doğruladı. Programa bağlanan ailenin komşusu Meliha, Selma ve Neslihan adlı kadınlarda Şirin'in kaybolan kız olduğunu ve aileyi tanıdıklarını dile getirdi. 

Annesi kahrından öldü
Bu arada Sinop’tan programa katılan Ercan Kancalı adlı bir kişide, kendisinin Sinop'ta yaşadığını ve Şirin'in amca kızı olduğunu, asıl adı Nermin olan Şirin'in yıllardır arandığını söyledi. Daha sonra kendilerinin Sinop'a yerleştiğini, Şirin'in annesinin ise üzüntüden hayatını kaybettiğini belirten Kancalı, hatta Şirin'i uzun süre el ilanlarıyla aradıklarını dile getirdi. 

Daha sonra telefonla canlı yayına bağlanan amca kızı Hicran Kancalı, olayı anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Acılı annenin Şirin'i sokak sokak aradığını ve 6 yıl önce kahrından öldüğünü kaydetti. Hicran Kancalı o dönem bastırılan el ilanının bir örneğini de telefonla Anlı'ya gönderdi.  

Şirin ailesine kavuştu
Son olarak canlı yayına telefonla bağlanan Okay Kancalı ise, asıl adı Nermin olan Şirin'in ağabeyi olduğunu belirterek. "Nermin'in öldüğüne hiç inanmadık. Onu çok aradık, gazeteler ve televizyonlara çıktık bulamadık. Daha sonra da umudumuzu kestik. Benim kardeşim iki kez daha kaybolmuştu, ikisinde de bulduk. Ama üçüncü kez kaybolduğunda ise bir daha bulamadık. Annemde Nermin'i düşünmekten gözleri açık gitti" dedi. 

Şirin'in en büyük ablası Arzu Doğnay'da telefonla bağlandığı canlı yayında gözyaşlarını tutamadı

Program sonunda ATV’ye gelen Nermin’in ağabeyi Okay ve amca kızı Hicran,yıllar önce kaybettikleri Nermin ile kucaklaşarak uzun süre gözyaşı döktü.




Editör: Vitrin Haber