Sinop'ta özel bir dershanede rehber öğretmenlik yapan, ardından İstanbul'daki bir başka özel okulda göreve başlayan Özlem Coşkuner (43), kısa süre önce yakalandığı rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Coşkuner'in ani vefatı sevenlerini ve tüm Sinop'u yasa boğdu. 

Özlem Coşkuner'in cenazesi Meydankapı Mahallesi Özgürlük Sokaktaki evinden helallik alınması ardından Alaaddin Camisine getirildi. Burada öğleni müteakiben kılınan cenaze namazı ardından Coşkuner, Çukurbağ mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.  

Cenazeye CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, CHP Sinop İl Başkanı İnan Savaş Yüksel, Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, CHP Sinop eski İl Başkanı Mustafa Acun, Coşkuner'in öğretmen arkadaşları, öğrencileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yücel ve Zübeyde Coşkuner'in kızı olan Özlem Coşkuner, Belediye Konservatuvarında çalışan Özgür Coşkuner'in ablası, Vasfi, Basri ve Hasan Kayacan'ın yeğeniydi.