Kızılay yönetimi yetiştirme yurdu öğrencileriyle birlikte pasta kesti.

Türk Kızılayı'nın 144. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, İl Genel Meclis Başkanı Uğur Giresun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun’unun da katılımıyla Sinop Kızılay Yönetimi Erkek Yetiştirme Yurdu'nda ki öğrencileri ziyaret ederek, yanlarında getirdikleri 144. kuruluş yılı pastasını öğrencilerle birlikte kestiler.

Türk Kızılayı'nın yaptığı faaliyetlerle ülkemizde olduğu kadar yabancı ülkelerde de büyük bir takdir topladığını belirten  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun, 144.yıllık köklü bir maziye sahip olan Kızılay'ın, anlamlı kutlamayı Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan öğrencilerle birlikte yapma düşüncesinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını söyledi. Tosun; Sinop Kızılayı'nın sadece afet zamanında değil, gerek kültürel, gerek sosyal gerekse sportif faaliyetlerde yaptığı faaliyet ve çalışmalardan dolayı bir kez daha teşekkür ettiğini belirtti.

Daha sonra Türk Kızılay'ı 144. yıl kuruluş pastası Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, İl Genel Meclis Başkanı Uğur Giresun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Tosun, yurt öğrencilerinin katılımıyla kesildi.

Editör: Vitrin Haber