Yıllardır Sinop'un en büyük mahallesi olan Ada Mahallesinde muhtarlık yapan Mustafa Konukçu, 61 yaşında aramızdan ayrıldı. Dün akşam geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Konukçu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Uzun yıllar bakkal işletmeciliği ve Ada Mahallesi muhtarlığını yapan Konukçu'nun ölümü büyük üzüntüye neden oldu. Konukçu bir süre önce önemli bir operasyon geçirmiş ve evinde tedavi görmekteydi.  Mustafa Konukçu'nun cenazesi, Derviş Sarabil Caddesi Polis Lojmanları karşısındaki evinden alınarak büyük camiye getirildi. 

Ada Mahallesi Muhtarı Mustafa Konukçu burada öğleni müteakip kılınan cenaze namazı ardından Çukurbağ mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Mustafa Konukçu 2 çocuk babasıydı.  
Cenaze törenine Sinop Valisi Hasan İpek, Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Batur, Sinopspor Kulübü Başkanı Ayhan Özhan, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ali Fuat Özşahin, muhtarlar ile merhum Konukçu’nun ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vitrinhaber Gazetesi ailesi olarak merhum Mustafa Konukçu’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.