Sinop'ta yaşayan Katırcı ailesinin minik çocukları 8 yaşındaki Muzaffer Katırcı, okulunda şiir okumak için istediği polis üniformasına kavuştu.

Sinop'ta yaşayan ve geçimini sokaklarda plastik şişe toplayarak sağlayan Katırcı ailesi üyesi Muzaffer Katırcı, polis üniforması istediğini ancak bulamadıklarını ifade etmişti. Baba Muzaffer Katırcı ise Sinop ve Samsun'da aradıklarını ancak oğlu Muzaffer için polis üniformasını bulamadıklarını ifade etmişti.

Haberi duyan Sinop İl Emniyet Müdürlüğü personeli Muzaffer için seferber oldu ve minik Muzaffer için polis üniforması kısa zamanda temin edilerek aileye teslim edildi. Sinop Cumhuriyet İlkokulu'nda 'okuma bayramı' münasebeti ile düzenlenen okuma programında polis üniforması ile sahneye çıkan Muzaffer şiirini okudu.

Şiir okuduktan sonra ise Muzaffer, "Bu polis elbisesinin bana getirenlere çok teşekkür ederim" dedi. Baba Mehmet Katırcı ise yaptığı konuşmada, "Bana bu elbiseyi gönderenlerden Allah razı olsun, teşekkür ediyorum. Sinop İl Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına bu yardımlarından ötürü çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İHA

Editör: Vitrin Haber