Sinop İl Özel İdaresinde çalışan Cumhur Korkmaz, Uğur Korkmaz ve Sinop Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ümit Korkmaz'ın babası, Radardan Emekli Sami Korkmaz geçirdiği rahatsızlık ardından tedavi gördüğü Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Sami Korkmaz'ın ölümü büyük üzüntüye neden oldu.  

Korkmaz için ilk olarak Kefevi Mahallesi Kaynak Sokaktaki evinde helallik alındı. Ardından Alaaddin Cami'ne getirilen Sami Korkmaz için burada öğleni müteakip cenaze namazı kılındı. Sami Korkmaz, daha sonra Çukurbağ mezarlığında gözyaşları ve dualarla toprağa verildi. 

Cenazeye: Sinop Vali Vekili İzzet Ercan, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, Sinop eski Belediye Başkanı Hamza İnce, kurum müdürleri, STK temsilcileri, Korkmaz ailesinin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.  
Mezarlık çıkışında merhumun oğulları Cumhur Korkmaz, Uğur Korkmaz ve Ümit Korkmaz ile diğer yakınları taziyeleri kabul etti. 
84 yaşında hayatını kaybeden 3 çocuk babası olan Sami Korkmaz, geçtiğimiz Ramazan Bayramının arife gününde beyin kanaması geçirerek hastaneye yatırılmıştı. Burada yapılan ameliyat ardından yoğun bakım ünitesine alınan Sami Korkmaz'ın tedavisi bir süredir hastanenin Palyatif Bakım Servisinde sürüyordu.  

 
Editör: Vitrin Haber