CHP Sinop eski İl Başkanı Hüseyin Keskin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Keskin için CHP İl Başkanlığı önünde tören düzenlendi.

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Sinop eski İl Başkanı Hüseyin Keskin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acı haber Keskin'in sevenlerini adeta yasa boğdu. 
Edinilen bilgiye göre; Samsun'da özel bir hastane de damarlarına stend takılan Hüseyin Keskin, ameliyattan çıkması ardından yaklaşık 3 saat sonra aniden fenalaştı. Keskin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Keskin için dün CHP İl Başkanlığı önünde tören düzenlendi. Törene CHP Grup Başkanvekili Sinop Milletvekili Engin Altay, CHP İl Başkanı Mustafa Acun, Merkez İlçe Başkanı Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, CHP Sinop eski Milletvekili Özer Gürbüz, partililer ile çok sayıda vatandaş ve Keskin’in ailesi katıldı. 

Törende konuşan CHP Grup Başkanvekili Sinop Milletvekili Engin Altay, Hüseyin Keskin’in yeri doldurulamayacak bir siyaset adamı olduğunu söyledi. Altay; “Bugün Cumhuriyet Halk Partililer sadece başkanını uğurlamıyor, Sinop’ta kıymetli bir evladını uğurluyor. Bütün Sinoplular çok kıymetlidir. Hepimiz biliriz ki Sinoplu olmak bir ayrıcalıktır. Bazılarımız çıkar yaşadığı tarih boyunca tarih yazar. Partili partisiz bütün Sinopluların gönüllerinde taht kurar. Keskin, o tahtı kuranlardandı. Onu bütün Sinop çok özleyecek, Cumhuriyet Halk Partililer çok arayacak. Siyasal yaşamı hep fedakarıklarla doluydu. Ama o bu süreçte bu mücadelesinden yarım adım bile geri adım atmadı. Bugünde her zaman olduğu gibi bizlere yine o sıcak tebessümüyle gülümseyerek son vedasını yapıyor. Ama Keskin bil ki 2007’de bu meydanlarda ben adalı tepe Cemal’in oğluyum demiştin, bak bu meydan yine aynı kalabalıkla seni uğurluyoruz.  Sinopluların kalbinde o müstesna yerin sonsuza dek sürecek” dedi.  CHP İl Başkanlığı önünde yapılan tören sonrasında kalabalık bir topluluk eşliğinde Alaaddin camisine getirilen Hüseyin Keskin’in cenazesi burada, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, çukurbağı mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.  Hüseyin Keskin, evli ve 3 Erkek çocuk babasıydı. Vitrinhaber gazetesi olarak merhum Hüseyin Keskin’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 




Editör: Vitrin Haber