22 Eylül 2017 Cuma günü saat 22.30 sıralarında motosikletiyle çarşıya gitmekteyken, Belediyenin taşeron firmaya çalışma yaptırdığı yolda iddiaya göre emniyet şeridi ve uyarıcıların olmaması nedeniyle mazgal betonuna takılarak kaza yapan Emre Gökmen'in iki elmacık kemiği kırılmış ve kafa tası çatlamıştı. Kafa tasındaki çatlak nedeniyle de beyninde baskı oluşan Emre Gökmen'e kaza yerinde 112 Acil ekibi müdahale etmiş ve sonrasında kazazede, Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. 3,5 saat süren ciddi bir ameliyattan sabah 05.00 sıralarında çıkarılan genç Pazartesi gününe kadar yoğun bakımda tutulmuştu.

 Kafasının sol tarafına dikiş atılan Emre Gökmen Pazartesi günü kendine gelmeye başlamıştı. Ellerini ve ayaklarını kullanabilen Gökmen'in konuşabilmesi ve doktor muayenesinde el ve ayaklarını istenildiği gibi hareket ettirebilmesi büyük sevinç yarattı.

Yolda yapılan yağmur gideri çalışmasının olduğu alana emniyet şeridi çekilmemesiyle kazaya sebebiyet verildiği iddiasıyla sorumlulara karşı dava açılacağı edinilen bilgiler arasında.
Belediyeden bir görevli kazadan önce emniyet şeridi olduğunu ve bilinçsiz kişilerce şeritlerin koparıldığını iddia etmiş ve görgü tanıkları da emniyet şeridinin kazadan sonra çekildiğini ileri sürmüştü.

boyabatsesi.com

 
Editör: Vitrin Haber