Bazı rahatsızlıkları nedeniyle uzun süredir tedavi gören ve yaklaşık 15 gündür de Sinop Atatürk Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Sinop'un eski esnaflarından Osman Saatçi, hayatını kaybetti. 

Eski Sinop terminalinde uzun yıllar radyatörcülük yapan Osman Saatçi'nin ölümü, sevenlerini derinden üzdü. Osman Saatçi'nin cenazesi Yeni Mahalle Yüksek Kaldırım Sokaktaki evinden alınarak Alaaddin Camisine getirildi. Saatçi için burada öğleni müteakip cenaze namazı kılındı. Osman Saatçi daha sonra Gerze'nin Akkıraç köyüne götürülerek gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Cenazeye; Sinop İl Genel Meclisi Üyesi Abdullah Batur, Sinopspor Başkanı Ayhan Özhan, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Sinoplu Çevreci İş Adamı ve Turizmci Metin Gürbüz, Seyit Saatçi'nin belediyeden mesai arkadaşları, Saatçi ailesinin sevenleri, dostları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Seyit Saatçi mezarlık çıkışında taziyeleri kabul etti.  Sinoplu Ünlü Karikatürist Seyit Saatçi, 2015 yılı Ekim ayında da Annesi Melahat Saatçiyi kaybetmişti.

 
Editör: Vitrin Haber