İstanbul’daki Sinop Dikmen İlçesi ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği piknik etkinliğine katılan Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Dikmenliler Derneği’nin bu yıl 12’ incisini Kağıthane Has Bahçe Piknik Alanı’nda Dernek Başkanı Şevket Kapıcı’nın ev sahipliğinde düzenlediği piknik şölenine; Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Erfelekli İş Adamı Musa Can, Boyabatlı İş Adamı Sercan Şeneloğlu, Dikmenli İş Adamı Kenan Abalı, Dikmenli İş Adamı Mehmet Öztürk, Dikmen İlçe Müftüsü Hanefi Çakmak, birçok iş adamı, dernek başkanları, daire amirleri ve Dikmenli vatandaşları katıldı.

Yerel sanatçıların seslendirdiği türkülerle ve davul-zurna ekibi eşliğinde karşılanan Başkan Yüksek, piknik alanını gezerek tek tek vatandaşları selamladı. Başkan Yüksek, derneklerin önemli bir işlevi yerine getirdiğini belirterek, birlik ve beraberlik anlamında derneklerin bir çatı oluşturduğunu vurguladı.

Başkan Yüksek “Dikmenliler, birlik ve beraberlik içinde, geleneklerini yaşatarak ve her yıl çoğalan bir katılımla bu etkinliği düzenliyor. Ben de, böylesi güzel bir ortamda sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu

Editör: Vitrin Haber