Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Sinop'un sevilen eşraflarından Muhittin Gündoğdu (66), gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Köy Hizmetleri'nde uzun yıllar şube müdürlüğü yapan ve ardından emekli olan Muhittin Gündoğdu, geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık ardından kalp yetmezliği teşhisiyle İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Tedavi gördüğü hastanede ameliyat olan Gündoğdu, hastanede tedavi süreci devam ettiği sırada hayatını kaybetti. 

Gündoğdu dün Alaaddin Camisi'nde öğlene müteakiben kılınan cenaze namazı ardından gözyaşları arasında Gerze'nin Kabanlar köyünde toprağa verildi. Cenazeye Vali Dr. Ahmet Cengiz, Belediye Başkanı Baki Ergül, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, İl Genel Meclisi Başkanı Uğur Giresun, AK Parti eski İl Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Sinop eski Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, meclis üyeleri, siyasiler, stk temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.  

Evli ve iki çocuk babası olan Muhittin Gündoğdu, 2004 yerel seçimlerinde AK Parti'den belediye başkan aday adayı, 2007 genel seçimlerinde de yine AK Parti'den milletvekili aday adayı olmuştu. Haç vazifesi için kutsal beldelere gidiş hazırlığında olduğu öğrenilen Muhittin Gündoğdu'nun ani ölümü, sevenleri tarafından büyük üzüntüyle karşılandı.   


Editör: Vitrin Haber