Gerze ilçesinde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden 23 yaşındaki elektrik teknisyeni Oktay Çelebi'nin kız arkadaşıyla yaptığı son yazışma yürekleri dağladı. Sanki öleceğini biliyormuş gibi adeta kız arkadaşıyla vedalaşan genç teknisyen, son kez arkadaşıyla konuşmak istiyor.

Arıza için gittiği Gerze Acısu mevkinde elektrik akımına kapılarak genç yaşta hayatını kaybeden elektrik teknisyeni Oktay Çelebi’nin ardından yakınları yasa boğulurken, Çelebinin kız arkadaşı olduğu öğrenilen bir kişinin sosyal medya hesabında paylaştığı konuşma resimleri görenlerin içini burktu. Çelebi’nin kız arkadaşı sosyal medya hesabından; Oktay Çelebi ile yapmış olduğu son konuşmaları facebook'ta takipçileriyle paylaşarak “Oktayım bunu çarşamba günü yazmıştın ve günlerce ağladım sana bir sey olacak diye. Kurban olduğum nasılda hissetmiştin. Allah'ım sabır ver bana” yazısı dikkat çekti.

Oktay Çelebi mesajlarında huzursuz olduğunu belirtmesi dikkat çekerken, "Aşkım ölmeden konuşalım iki dakika" demesi ise yürekleri dağladı. 


Editör: Vitrin Haber