Vitrinhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdür Serhat Özşahin ile Fatima Özşahin'in oğlu Safa Özşahin erkekliğe ilk adımını attı. 

Atatürk Devlet Hastanesinde Başhekim Op. Dr. Tuna Bilecik tarafından yapılan başarılı operasyonla sünnet olarak erkekliğe adım atan Sabri Safa Özşahin'e ilk hediyeleri dedeleri ile diğer aile büyüklerinden geldi. 

Kısa sürede taburcu olan Safa Özşahin'nin evindeki ilk ziyaretçileri ise aile yakınları ve dostları ile minik arkadaşları oldu. 

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin sünnet ardından, başta kendilerine yardımcı olan ve operasyonu gerçekleştiren Başhekim Opr. Dr. Tuna Bilecik olmak üzere, hastane birim sorumlusu Ramazan Açıkgöz, hastaneye gelen tüm aile yakınlarına, arayarak geçmiş olsun dileklerini sunan yakınları, eş-dost ve arkadaşlarına, taburcu ardından eve gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulunan ve hediyeleriyle kendilerini onurlandıran herkese ayrı ayrı teşekkür etti.
Bizde Vitrinhaber ailesi olarak Özşahin ailesine geçmiş olsun diyor, "Allah damatlığını da göstersin" temennisinde bulunuyoruz.

Editör: Vitrin Haber