Sinop'un köklü ailelerinden Çelebiler önemli bir ferdini kaybetti. Aynı zamanda AK Parti Sinop eski ilçe başkanlarından iş adamı Ahmet Ünal'ın da dayısı olan Erol Saraç, bir süredir tedavi gördüğü Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi. Saraç'ın ölümü büyük üzüntüye neden oldu.

5 çocuk babası olan Erol Saraç, Alaaddin Camisinde Cumayı müteakip kılınan cenaze namazı ardından, Korucuk köyü Saraç Mahallesinde dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi. 

Cenazeye; 25. Dönem Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak. AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada, Gazeteci Serhat Özşahin, Mete Çağdaş ve Kenan Türkseven, Kızılay Sinop Şube Başkanı Mustafa Korucuoğlu, Sinop emniyet teşkilatı, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze ardından oğlu Muharrem Saraç ve yeğeni Ahmet Ünal ile diğer yakınları taziyeleri kabul etti.  

Korucuk Köyü Saraç Mahallesinin köklü ailesi Çelebiler'den olan Erol Saraç, merhum Muharrem ve merhume Sabriye Saraç'ın oğlu, Sevinç Alemdar, Sevim Saraç, Sabriye Can Saraç Eyi, Esengül Saraç Ünsal ve PTT'de çalışan Muharrem Saraç'ın babaları, Teoman Alemdar, Erkut Eyi, Sinan Ünsal ve Ebru Saraç'ın kayınpederi, Ahmet Ünal, Ali Sezer, Kadir Ünal, Murat Saraç ve Mehmet Gül'ün de dayısıydı. 

Aynı zamanda balıkçı parkının müdavimlerinden olan Erol Saraç, yakalandığı hastalık nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu.
Editör: Vitrin Haber