Futbol Karşılaşmasında yaşamını yitiren Emrah Kandemir’in çocukları sahipsiz kalmadı. İş adamı ve CHP Sinop Milletvekili aday adayı Yılmaz ailenin ve çocukların geleceğini üstlendi.

28 aralık Pazar günü Sinop’un Türkeli ilçesinde oynanan Ayancık Belediyespor Türkeli Belediye Esnafspor karşılaşması sırasında aldığı darbe sonucu dili boğazına kaçan ve sahada ambulans olmaması nedeni ile yaşamını yitiren Emrah Kandemirin çocukları sahipsiz bırakılmadı. 

Yaptığı çok sayıda yardımlar ve hayırseverliği ile tanınan İş adamı Cemalettin Yılmaz, Emrah Kandemir’in 5 ve 6 yaşındaki iki çocuğunun eğitim masraflarını lise son düzeyine kadar üstlenirken, ailenin geçimi içinde yardımda bulundu. 

Ambulans parası ödenemediği için yaşamını yitirmesi ile Türkiye gündemine oturan Emrah Kandemir’in çocukları Tuana ve Fahri Can’a İşadamı ve CHP Sinop Milletvekili aday adayı Cemalettin Yılmaz sahip çıktı. Emrah Kandemir’in Sinop’un Ayancık İlçesinde oturan ailesini eşi Sabriye Yılmaz ile birlikte ziyaret eden İs adamı ve CHP Sinop Milletvekili aday adayı Cemalettin Yılmaz Tuana ve Fahri Can’ın lise sona kadar olan eğitim masraflarının tamamını üstlendi. Anneleri daha önce terk ettiği için Emrah Kandemir’in anne ve babasının himayelerinde bulunan Tuana ve Fahri Can’ın eğitim masraflarının yanı sıra aileye de çeşitli giderlerinde kullanılmak üzere her ay belirli miktarda para banka hesaplarına yatırılacak. 
Aileyi ziyaretleri sırasında konuşan İşadamı ve CHP Sinop Milletvekili aday adayı Cemalettin Yılmaz banka hesabının çocukların babaannesi Yüksel Kandemir adına olması gerektiğine işaret ederek “ her ayın yirmisinde bu hesaba çocukların eğitimi ve ailenin genel masrafları için para aktarımı sağlanacaktır. Miktarın ben ve aile arasında bilinmesinde yarar görüyorum“ dedi.  

Ayancık Belediyespor kulüp başkanı Hayrettin Kaya , CHP Ayancık İlçe Başkanı Naci Demiray ve çocukların amcası Sinan Demiray’ın da katıldıkları görüşmede zaman zaman duygulu anlar da yaşandı. 6 yaşındaki Tuana’nın İşadamı Cemalettin Yılmaz’ın eşi Sabriye Yılmaz’a “ sen gitme” diyerek sarılması da duygulu anların yaşanmasına neden oldu. 

Editör: Vitrin Haber