Yakalandığı mide kanseri rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören ancak hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybeden Sinop'un yetiştirdiği önemli diş hekimlerinden Ekrem Doğruöz (71), düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

 Aynı zamanda Kıbrıs Gazisi olan Doğruöz’ün cenazesi Gerze’deki evinden alınarak askeri manga eşliğinde merkez Camisine getirildi.

Burada Doğruöz’ün Türk bayrağına sarılı olan tabutu başında bekleyen Eşi Nebiye Doğruöz, oğulları Levent ve Bülent Doğruöz, Kardeşi Keramettin Doğruöz ve yeğeni İzmir Cumhuriyet Savcısı Ömer Doğruöz taziyeleri kabul etti.

Ölümü, memleketi Gerze ilçesinde ve Sinop'ta büyük üzüntüye neden olan Kıbrıs Gazisi Diş Hekimi Ekrem Doğruöz, Gerze merkez camisinde ikindiye müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Doğruöz için düzenlenen cenaze törenine; Sinop Vali Yardımcısı Ekrem Yaman, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, İzmir Cumhuriyet Savcısı Ömer Doğruöz, AK Parti İl Başkanı Ali Çöpçü, AK Parti 25. Dönem Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, CHP Sinop eski İl Başkanı Mustafa Acun,  Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin, Doğruöz’ün yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Vitrinhaber Gazetesi ailesi olarak merhum Ekrem Doğruöz’e Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.











 
Editör: Vitrin Haber