Önceki gün hayatını kaybeden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Sinop İl Genel Meclisi üyelerinden Hasan Ozanoğlu (54) gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yaklaşık 20 gün önce beyin kanaması geçirmesi ardından Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan, daha sonra da Samsun’da özel bir hastaneye kaldırılan Hasan Ozanoğlu, burada hastane virüsü kaptı. Bir süredir yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi veren Ozanoğlu, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hasan Ozanoğlu, için dün Alaaddin Cemii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene CHP Grup Başkanvekili Sinop Milletvekili Engin Altay, CHP İL Başkanı Mustafa Acun, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Ozanoğlu’nun yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. CHP eski Sinop İl Genel Meclisi üyelerinden Hasan Ozanoğlu İkindiye müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin göz yaşları arasında Çukurbağ mezarlığında toprağa verildi. 


Editör: Vitrin Haber