Sinop Fenerbahçeliler Derneği’nin gerçekleştirdiği plastik kapak toplama kampanyasının devam ettiği bildirildi.

Sinop Fenerbahçeliler Derneği tarafından başlatılan ve bir çok engelliye umut olan "Tane Tane Kapakları Toplayalım Adım Adım Engelleri Aşalım" projesi kapsamında toplanan 4. parti 560 kilogramlık plastik kapaklar, İstanbul Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne yolladı.

560 kilo plastik kapağı İstanbul Esenler Belediyesine teslim ettiklerini belirten Sinop Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ertan Gümüş, "Spor; barış, dostluk ve kardeşliktir ilkesinden yola çıkarak kurulan derneğimiz sadece maç izleme yeri değil, her türlü sosyal faaliyetlerde de aktif olarak rol alan bir kuruluştur; Tüm yurtta olduğu gibi Şirin Sinop’umuzda da kapak toplama kampanyası başlattık. Kampanya çerçevesinde her türlü plastik kapağı topluyoruz. Kampanya süresince destek olan yönetim kurulu üyelerine, dernek üyelerimize, özellikle minik elleriyle tane tane kapakları toplayarak bize getiren öğrenci kardeşlerimize, destek veren ilimizdeki ilköğretim ve diğer okullara, Lala İlköğretim Okulu’na, Gerze’den Fatih ve Zihni Diri’ye diğer kardeş kulüplerin taraftarlarına, duyarlı Sinop halkına, kampanyamıza destek veren Sinop esnafına,  toplamış olduğumuz kapakların İstanbul'a naklindeki katkılarından dolayı Sinop Birlik, Lüx Sinop ve Türkay Otobüs İşletmelerine çok teşekkür ederiz. 

Ayrıca engelli arabasına ihtiyacı olanlar bizzat derneğimize gelerek veya irtibat telefonlarımızla bize ulaşarak kayıt yaptırabilirler” dedi.
Toplanan kapaklar karşılığında üç adet engelli arabası elde edeceğiz ve bunu ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız" dedi
Editör: Vitrin Haber