Erfelek'te amca oğlunun cenazesine katılması ardından direksiyon başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 46 yaşındaki belediye otobüs şoförü Yaşar Ümit Felek için dün Belediye önünde tören düzenlendi. 

Sinop Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü otobüs şoförü Ümit Yaşar Felek (46) önceki gün hayatını kaybeden amcasının oğlu Turgay Felek'in cenazesine katıldı. Aynı zamanda Sinop Belediyesi'ne ait otobüsle cenazeye katılanları taşıyan Yaşar Ümit Felek, Sinop'a geri dönüşü sırasında Uzungürgen köyü yakınlarında direksiyon başında aniden fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Felek'e ilk müdahale otobüstekiler tarafından yapıldı.

Daha sonra çağrılan ambulansla Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 1 çocuk babası Yaşar Ümit Felek yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Felek için dün Sinop Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törene Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, CHP İl Başkanı Mustafa Acun, Felek’in eşi Yasemin, oğlu Umut Felek ile yakınları ve mesai arkadaşları katıldı. Oldukça duygulu anların yaşandığı törende konuşan Belediye Başkanı Baki Ergül, herkese başsağlığı diledi. Ergül; “Böyle günlerde konuşmanın ne kadar zor olduğunu siz de takdir edersiniz. Acımız büyük. Genç bir arkadaşımız zamansız bir şekilde aramızdan ayrıldı. Çok sevilen belediyemizde çok çalışkan ve verilen her görevi en üst seviyede yerine getiren bir kardeşimizdi. Mekanı cennet olsun. Aslında şuanda ne söylesek boş, elimizden bir şey gelmiyor. Takdir, kader, alın yazısı artık ne derseniz. Allah geride bıraktıklarına sabır ve metanet versin. Geri kalan ömrünü onlara nasip eylesin inşallah. Bakın yanımda koç gibi bir delikanlı var. Bundan sonra ailenin hem annesi hem babası olacak. Bizden onun amcaları olarak sonuna kadar onun yanında olacağız. Ümit kardeşimiz belediyemizdeki en sevilen arkadaşlarımızdan bir tanesiydi.

Bunu burada bulunan kalabalıktan da anlamak mümkün. Tekrar kardeşimize Allah’tan rahmet ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum başımız sağ olsun” dedi. Yapılan konuşmanın ardından, Ümit Yaşar Felek’in cenazesi mesai arkadaşlarından helallik alınarak dualar eşliğinde büyük camiye götürüldü. Felek burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından çukurbağı mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Editör: Vitrin Haber