Kalbine yenilen belediye çalışanı son yolculuğuna uğurlandı. 

Cumartesi günü İstanbul otogarında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Sinop Belediyesi çalışanı Barış Taban (37) gözyaşları arasında toprağa verildi. Taban'ı son yolculuğunda mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. 

Aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Oktay'ın da yeğeni olan Barış Taban Cumartesi günü, İstanbul otogarda Sinop otobüsüne bineceği sırada fenalaştı. Yüzünü yıkamak için dışarıya çıkan Barış Taban'ın durumu bir anda daha da ciddileşti. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Barış Taban kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Genç yaşta kalbine yenik düşen Barış Taban’ın ani ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Barış Taban'ın cenazesi öneki gün Sinop'a getirildi. Dün de saat 10:30'da Gelincik Mahallesi Menekşe Sokaktaki evinden alınan Barış Taban için öğlene müteakiben Alaaddin Camisinde cenaze namazı kılındı. Namaza; Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Cengiz Tokmak, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Oktay, belediye birim amirleri, belediye çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Barış Taban kılınan cenaze namazı ardından Çukurbağ Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Barış Taban; merhum Sevim Oktay-Dursun-Sabiha Taban'ın oğlu, Gülden Taban'ın eşi, Hayriye Uludağ, Seçilyaş Yaş'ın ağabeyi, Ayhan Yeşil, Adem Taban, Zafer Taban Bahadır, Mahmut, Melih ve Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Oktay'ın da yeğeniydi. 

Editör: Vitrin Haber