Sinop'un iş dünyası önemli bir ismi daha kaybetti. Yıllarca Sinop'ta otomotiv sektöründe hizmet veren Kayıkçıoğlu Otomotiv'in kurucusu Ahmet Akif Kayıkçıoğlu 64 yaşında hayata gözelerini yumdu. 

Yaklaşık 7,5 yıldır bağışıklık sistemindeki rahatsızlık nedeniyle tedavi gören Akif Kayıkçıoğlu, dün (2 Şubat Perşembe 2017) sabah saatlerinde kent merkezi Gazi Caddesindeki evinde hayatını kaybetti. 

2 çocuk babası olan Akif Kayıkçıoğlu'nun ölümü büyük üzüntüye neden oldu. 

Kayıkçıoğlu'nun cenazesi Yelken Kulübü karşısındaki evinde helallik alınması ardından Sinop Alaaddin Camisine getirildi. Burada iş adamı Akif Kayıkçıoğlu için ikindiye müteakip cenaze namazı kılındı. Namaza; Sinop Valisi Hasan İpek, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, CHP Sinop eski İl Başkanı Mustafa Acun ile iş adamları ve çok sayıda Sinoplu katıldı. Akif Kayıkçıoğlu kılınan cenaze namazı ardından kent mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Sinop eşrafından merhum Ali ve Neviye Kayıkçıoğlu'nun oğlu olan iş adamı Akif Kayıkçıoğlu, Hasene ve Gamze Kayıkçıoğlu'nun babaları, Gönül Kayıkçıoğlu'nun eşi ve Ali Galip Ergül ile Belediye Başkanı Baki Ergül'ün de hala oğluydu. 

Sahibi olduğu Kayıkçıoğlu Otomotiv ile uzun yıllar Sinop'a hizmet veren Akif Kayıkçıoğlu, geçirdiği rahatsızlık ardından yaklaşık 7 buçuk yıldır tedavi görüyordu.
Editör: Vitrin Haber