Herhafta sonu düzenledikleri bir rotada doğa yürüyüşü, sportif gezi,trekking ve benzeri tarzlarda organizasyonlar düzenleyen Gerze merkezli Yeşil Gerze Dağcilik Doğa Ve Gençlik Spor Kulübü(Gerdak-2013) mensupları bu hafta sonu düzenlemiş oldukları doğa yürüşü etkinliğini "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü" için gerçekleştirdiler.

Bu hafta ki rota Sarımsak-Görümcek-Saray köyleri mevkiindeki patika yollar ve Kirazdağı ormanları idi. Doğaseverler yürüyüş etkinliği sırasında Karboğa mahallesinde bulunan yaşlı bayanlarında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınları Gününü kutladılar ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

Kulüp Lideri Birol Sazak konu ile ilgili olarak yapmış olduğu değerlendirmesinde de: "Herhafta düzenlemiş olduğumuz sportif gezimizi bu hafta da 8 Mart Dünya Dünya Emekçi Kadınlar Günü İçin gerçekleştirmeyi planladık, ve şuanda etkinliğimiz devam ediyor. Karboğa Mahallesinde karşılaştığımız teyzelerimizin de kadınlar gününü kutlamayı ihmal etmedik. Buradan bu vesile ile ülkemizdeki ve dünyadaki tüm bayanların, 8 Mart Dünya Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nün ben ve kulubümüz adına kutlar saygılar sunarım" dedi.









Editör: Vitrin Haber